Wie ben ik?
 
Mijn naam is Kurt Polfliet en ik ben woonachtig in Kontich. Sinds 2015 ben ik actief in de fotografie, zij het dat ik mijn eerste passen gezet heb in de modelfotografie. Vooral het begeleiden en tips geven aan de beginnende modellen gaf de grootste voldoening. In de loop van de maand mei 2018 groeide het verlangen om meer te doen door een foto te maken voor het Lentefeest een vriendin haar dochter. Ik voelde meteen de kriebels om het niet bij die ene fotoshoot te laten. En zo ontstond… “Occhi Puri”.
Mijn roots liggen in Mechelen (1966 is het gezegende jaar), mijn opleiding is Opticien-Optometrist, doch actueel voer ik die bezigheid niet meer uit en ben ik werkzaam bij Deldo Autobanden. “Occhi Puri” is mijn officieel bijberoep sinds 1 juli 2018. Ondanks een drukke agenda is er voldoende ruimte om mijn creatieve zelf los te laten in de fotografie.
Wat mag je van “Occhi Puri” verwachten?
 
Eerst en vooral een luisterend oor. Ik wil graag horen wat jij verwacht van een fotoshoot. Waar voel je je blij mee? Wat maakt jou gelukkig? Wat zijn je hobby’s? Wie zijn je idolen? Hoe meer je kan vertellen over jezelf, hoe meer ik je van jezelf kan laten terugvinden in een foto gemaakt door “Occhi Puri”.
Verder lever ik graag compleet werk. Je krijgt een offerte op maat, je krijgt ook maatwerk als uiteindelijk resultaat. Bewerkte foto’s in onderling overleg en voorafgaandelijk duidelijk besproken.
Communicatie is voor mij heilig. Ik voer graag een open communicatie; duidelijke en heldere afspraken maken de beste vrienden. Ik nodig je dus graag uit om zeer open met me te communiceren; geef aan wat je verwacht, bepaal samen met me hoe en waar we onze realisaties vorm geven…
Zo, dit is al een hele boterham; ik nodig je hier vriendelijk uit me te contacteren om verdere informatie te verstrekken of vragen die bij je opkomen te beantwoorden. Tot binnenkort!